Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här var det en senoktoberdag 1991. Hemifrån ser jag ingen tunnelbana, men förmodligen var det här intryck från ett kontorsrum nära tunnelbanan på mitt dåvarande arbete.


En skugga

En skugga:

ett löv utanför fönstret

hitom tunnelbanan.

Därbortom

har grönskan upplösts i gult.

 

Hösten

klär Stockholm

i gråmantel.

 

Regn




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-08 13:03



Bookmark and Share


  vera gade VIP
...men med guldkrona!
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP