Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det stora kriget bröt ut


så fanns det inte längre något krut

För nu var det kärnvapen som gällde

Och som ni kanske förstår

Vilken Bang

För Åh, vad det smällde när hundratusen människor

bara försvann i ett endaste svep

rätt in i dimman

Och det för att aldrig mer komma hem igen

Hundratusen där och hundratusen där

Några miljoner

Ett par miljarder av oss kan vi lätt göra oss av med

utan besvär

Och det bara sådär `knäpp´


När kriget väl tog slut så berodde det på att inget

levande överlevde

mer än en och annan liten kackerlacka...

The End

Ken Cassel
8/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-08 15:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så kan det bli en dag...
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel