Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut genom ett fönster

Sitter där med en nespresso, doften når min hjärna
tittar ut genom fönstret,
änglarnas tårar som rinner längs rutan
bland molnen sitter många änglar och gråter
plötslikt går en människa förbi
tårarna träffar bara paraplyet.

Var är alla människor på väg denna morgon
i bilar, bussar, tåg, cyklar och gåendes är de på väg
men vart är de på väg i regnet av tårar
världen är konstig där ute
den är inte som min här inne, där det är tort.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-08 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson