Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir omfånget man når


liksom det enda

 

av allt.

 

¤

 

svaret att tolka - vidden av det närmsta
(hur mycket hud hos dig ligger kvar där liken knäfaller)

 


det sparda utifallatt-et
nödbron över till nödbromsen
(hur många samlade ursäkter finns kvar)

 


x-faktorns enfald

att förinta möjlighetens gräns

med elvira svirande i kjolar köpta på rea

 

 

 

 

ibland som inre kustdis
ibland som djuphavsgraven
ibland som en påminnelse

 

ismart

uppenbart

 

 

ibland svaren i sig själv

 

 

i frågans födelse

 

 

ibart

näckad drakkula i världshavens kustdimma

 

gäckad

 

¤

 

så stora blir svaren
vid tystnads grav
som frågan gapat

över havet

 

 

kravet för stort

munlädret
för smort

 

 

bitter
är en av fem

saknar
tungtalens sjätte

 

 

(och som öga vänds bort
vänder jag öra)

 

 

dövar med ton
och vätte

 

¤

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-08 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri