Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skillnaderna har inga gränser ibland


jag och jag - inte jag

 

 

läsa bok
som läsa människan
som skrev

 

kan bli som pärmlös erfarenhet
eller möjligen

 

ISBN - fakta på en skev våg
av illusion

 

 

kostnad
egen insats

 

var det värt det

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-08 16:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Distinktion - hederssak.
Mitt liv är ett avståndstagande.
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri