Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig dör jag....




Kontakten blir mer intensiv,

dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad...

Vi spiller ingen tid, sekund efter sekund, minut för minut...

Många gånger har jag kysst dina ord, smekt din själ och dyrkat din mjuka sång.

Jag bara undrar, hur kan en kärlek växa sig så stark ?

Dina ögon, ditt leende, din själ har blivit min,

utan dig kan jag inte leva,

utan dig dör jag...






Fri vers av genni VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-08 18:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och berörande skrivet
2012-10-08

  Ninananonia VIP
Berörande vackert...
2012-10-08

  Federico Romano
Jätte fin, men fick mig tyvärr att tänka hur är det möjligt att samma kärlek kan växla till hat, om man ny kände så starkt? En filosofisk fråga..
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP