Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självplågeri


ve den viljan

 

 


regn
jag väntade mig och talade om det


ve den viljans avslöjande


varje steg en påminnelse men ändå drar jag mig alltid dit, där jag saktade ned och bara betraktade dig bakifrån
uppslukad i din uppgift var du som vackrast


alltid tänkte jag
alltid

och nu med våta byxben släpandes svär jag din tystnad
svär jag min enfald

 

mina ord äger inga betydelser längre och jag känner det i varje ven jag kväver med ilska sorg och än mer

 

alltid



väntar på frosten för vätan är du och jag låter den
låter mina byxben släpa som jag släpade stoltheten i månader
kanske man ändå kan lämna minnen i vattnet

kanske man kan frysa dem

kanske spricker de och med kristallerna gör någon glad
igen

 


väntar vinterns svalka

och isen

 



regn
jag väntade mig och talade om det

talade om det

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-09 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri