Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man drunkna i dina ögon

Likt en sommarfjäril, svävar du fram
sommarklänningen är vacker
lukten av det saltstänkta vattnet
tränger djupt in i mej
du lukar även erotik
får hormonerna att ta en egen vandring

du är som en varm och het sommadag
jag drunknar nästan i dina ögon
så vacker du är där på stenen
med fötterna i vattnet
händer flätas samman
läppar förenas i en första kyss




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-09 11:07



Bookmark and Share


  anita VIP
så underbart....
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson