Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=-bzWSJG93P8


Luke och jag

Kaffebryggaren pyser som om den vore luke skywalkers fader
och jag startar än en gång dagen med vad som blivit mina mornars temamusik i mitt huvud

Tar en dusch

daaa da da

da da da
da da da

Klär på mig

daaa da da

damdidam
damdidam

Dricker kaffe

dam dam dam
dam di damdidam dam dam
dam di damdidam dam dam

dadidam dadidam


Det är bara ett problem,
jag gillar inte starwars.







Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-09 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat