Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är glädje om man inte får dela den med någon


Jag är en fri man som lever ett ensamt liv

Men är det verkligen det som jag vill

Sitta hemma ensam och inte finnas till


Jag söker någon att älska

Någon som jag kan få skämma bort

För jag vill smaka av kärleken när den luktar gott

En god doft av en alldeles säregen sort


Jag vet att den kan vara svårt att hitta henne

för det lär inte bli lätt

Men sitter jag här, så lär inget hända

För sitter jag bara här, så lär jag få vänta


Jag söker någon att älska

Någon som jag kan få skämma bort

För jag vill lukta på kärleken när den smakar gott...

Ken Cassel
9/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-09 14:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin text full av längtan.
2012-10-09

  Maj-Lis VIP
Var du är så kanske den kommer...kärleken
2012-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...glädjen blir fulländad när man delar den med någon...
2012-10-09

  Nasrin
Mycket känslosam text!!!
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel