Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Både himmel och hav


Ligger på min picknickfilt i gräset,

sommardagen är härlig,

ser himlen långt ovanför mig,

blå är himlen och vita är molnen,

himlen är ett hav och molnen är havets skum,

jag vet inte vad som är upp eller ner,

jag undrar om jag ligger ner eller flyger,

havet ovanför eller himlen därnere,

hela tillvaron välter ett halvt varv,

himlens ocean är jättestor,

min fantasi ger mig vingar.




Fri vers av Svante
Läst 802 gånger
Publicerad 2006-02-12 00:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, "min fantasi ger mig vingar", vackert
2006-12-07

    alias kim
texten var lite för upprepande användningen av språket var sådär men helhelten blev ändå helt okej
2006-02-12

  noname_realmind
Livar upp att läsa om fantasi bland molnen en sommardag, nu i kallaste vintern. Lätt bra känsla i dikten.
Ja, fantasin ger verkligen vingar! (:
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante