Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömda världars martyr

Inatt spinner du drömmar så vaga
om en okänd tid
där ditt liv var som en saga
där skulle du finna frid

dit du längdar,dit du drömmer
tillbaka till en värld
som alla redan sakta glömmer
du går ensam på din färd

Törnekronan ligger hårt omkring din panna
du vågar om du flyr
men ingen kommer be dig stanna
du är glömda världars martyr




Bunden vers (Rim) av Liliths syster
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-09 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liliths syster
Liliths syster