Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overkligheten

Det du ser finns inte till...
Du glömmer drömmarna tätt intill.
Vart är den som en gång var du?
Finns du kvar i detta nu?

Är du vaken ännu en natt?
Ensam, tyst bara för att...
Ser du solen över din morgondag?
Är du vilsen liksom jag?

Verkligheten kom till dig.
Overkligheten skrämde mig.
Men sökte efter den ändå...
Varför kan nog du förstå...

Såg du ljuset som en strimma
lysa in genom din dunkla dimma?
Såg du stjärnorna falla för ett tag?
Har du kännt precis som jag?




Bunden vers (Rim) av Liliths syster
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-15 08:34



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,
Tycker om den här dikten den har en djupare mening än vad man först
förstod när man läste den.

Ha det gott
Bosse
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Liliths syster
Liliths syster