Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsvammel

Din sång är inte min sång...
Alla sjunger någon annanstans.
Alla orden är rätt att säga nu.
Glasen på bordet är fyllda med vin.

Inget är som man först trott
Tiden visar flera sidor,
Natten är lång och varm och full av ljud
Allt kan bli som det är just nu

Sanningar är meningar alla lyssnar på.
Lyckan är inte gratis, men inte dyr för oss
Berusade och glada ser vi nya sätt att se

Vi väljer om, väljer nytt, väljer bort...
Varför ska man ge till den som alltif kräver?
Vem har rätten att döma någon annan...
När man aldrig vet det ingen ser




Fri vers av Liliths syster
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-20 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liliths syster
Liliths syster