Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbedrägeri

Du blir aldrig mer fri, för det du gör är självbedrägeri. Men det struntar du väl i. För en sekunds eufori. Som sedan följs av apati. Och du kräver sympati. Men andra saknar empati. Som en tragedi... eller var det bara i din fantasi? Klart ingen kan ta ditt parti, det är bara slöseri, att bli en del av din mani, när du går sönder inuti. Så istället bli den du vill bli!




Bunden vers (Rim) av Liliths syster
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-09 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liliths syster
Liliths syster