Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg medan vingarna bär

Jag såg en tid passera, en tid då mitt liv var ingenting värt.
Det hade varit så allt för länge, och det finns fortfarande någonstans där...
Jag har glömt det nu, det är inget att minnas men där glömskan tar vid känns det tomt.

Jag kunde höra tystnadens brus, när inget längre hördes mer än så.
Förr så skrattade jag åt döden, förut fanns det skäl till att kunde göra det.
Jag har sagt det förut och jag säger det än, "skynda att flyg medan vingarna bär"







Fri vers av Liliths syster
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-09 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liliths syster
Liliths syster