Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drakdrömmar

Jag är annorlunda.
Jag lever ett helt annat sorts liv än de flesta människor gör.
Jag ser till att nå mina mål.
Jag kan offra allt.
Jag vet vad jag behöver för att känna lycka.

Jag lyser,folk vänder sig om när jag går förbi.Drivkraften inom mig fullkomligt strålar ut ifrån hela min uppenbarelse att den är omöjlig att missa.

Jag vet vad jag vill.
Jag ser framtiden klart framför mig...

Jag styrs inte utav yttre krav och bevis på framgång i livet
Jag lever i nuet och ser till att prioritera det som är viktigt för mig.
Jag har inte höga krav,jag lyssnar innåt och litar på min känsla.
Jag vet vad som gör mig lycklig.

Jag upphäver gränser jag inte trodde var möjliga,
saker som skulle få andra att ge upp.

Jag är inte rädd
Jag har ett lugn de flesta saknar.

Jag ser hoppets låga framför mina ögon.
Jag är redo nu.
Jag vill känna den totala lyckan strömma i mitt blod.

Bomullssömn...
Begären i misären,
Den r-e-n-a kärleken.

Drakdrömmarna driver mig frammåt mot någonting vackrare.
Mina ögonlock blir allt tyngre och dimridåerna tätnar allt mer.
Ingenting är vad det verkar vara




Prosa (Kortnovell) av Liliths syster
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-09 18:16



Bookmark and Share


  Juliusz Wilczynski
Fint, alltid trevlid att känna igen sig i texter.
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Liliths syster
Liliths syster