Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten fågel

En själlös liten fågel pickar sten ur grå betong.
Ett sorgset fågelhjärta sjunger tyst en sliten sång.

"Inte vingklippt men inte fri,var det det här jag ville bli?"

"vad är en frihet mot en dröm,när man kan fångas av en hand så öm?"




Bunden vers (Rim) av Liliths syster
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-09 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liliths syster
Liliths syster