Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klick!


Där satt den

Så årets sensuellaste bild är numera tagen när du poserar

för mig näst intill naken

För du ligger där på magen med ett hemlighetsfullt litet leende

medan du visar baken

Din så smäckra gulliga välformade lilla stjärt

Skulle helst bara vilja gå fram och smeka lite på den

men är orolig för att mitt hjärta då

bara skulle få fnatt och stanna tvärt

Få en hjärtattack

För just nu så slår mitt hjärta dubbla slag för att mina ögon

säger till mig

att du är så himla sexig och smärt

En riktig skönhet uppenbarligen

Så trots att jag är en professionell fotograf

så måste jag bara nypa mig själv i ärmen

för att inte göra slag i saken...

Klick!

Ken Cassel
9/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-09 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel