Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en så vacker dröm...


Jag drömde om dej inatt...


Inatt
Gick jag bland människor
Nära det vita och kalla
Bland många
Där gick jag inatt
Ensam

Inatt
När jag gick bland människor
Vid det vita och kalla
Hörde jag någon
Som ropade mitt namn
Där jag gick inatt
Ensam

Inatt
Trodde jag inte
Det var mej
Rösten sökte
Vid det vita och kalla
Jag fortsatte gå
Ensam inatt

Inatt
Stannade jag upp
Vände mej om
När någon allt högre
Allt starkare
Ropade mitt namn
När jag gick
Nära det vita och kalla
Ensam
Bland många

Inatt
Log någon
Strålade någon
Glittrade någons ögon
När hon såg mej
Bland många
Nära det vita och kalla

Inatt
Rusade någon mot mej
Med öppna armar
Kramade någon mej
Så hårt
Så länge
Så intensivt
Så underbart
Och hela jag darrade
Inatt
När du kramade mej hårt

Inatt
Var vi nära
Var du så glad
Att se mej
Såsom jag
Blev så glad
Av att se dej
Inatt

Och både Gud och den Onde
Är mina vittnen
Att jag inte ville vakna

Inatt...




TT
(HSGK)

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 448 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-10-10 10:53



Bookmark and Share


  Celtic Wolf
mycket fänglsande :)
2012-10-16

  chrissie
Fin rytm i din text. Behaglig läsning!!
2012-10-16

  bittemi VIP
Härlig dröm! Fint att läsa!
2012-10-10

  wildah
Kanske hon hade samma dröm, tankeöverföring!
2012-10-10

    ej medlem längre
En sån där skön dröm, kände igen den...fint skrivet
2012-10-10

    ej medlem längre
Fortsätter att vara imponerad, så bra!
2012-10-10

  SatansSon VIP
Intressant att läsa.
2012-10-10

  NiklasB
sakral känsla, som en hymn..
2012-10-10

  anita VIP
Bra skriven
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT