Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYSTVEJENS HAVSFRU

Där är du, min längtan,
som jag saknat en evighet,
min kära havsfru
en otroligt vacker levande vy,
det är sant, ingen hägring
du står på havsstranden
du i navet, dina ramar havet
himlavalvet din krona!

Solen har gassat dig brun,
du sköna solbrända
plagens skönhet,
havsvinden lockade ditt långa hår
ditt oskyldiga ansikte ler inbjudande
dina ögon söker efter kontakt,
tillit till livet, trygghet för existens
du attraherar starkt,
jag vill ge kyss på dina leende läppar!

© Heikki Hellman 2012-10-10




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Heikki Hellman
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-11 07:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trippelklick på Applåd-knappen, gode Heikki.
En text att spara på flera sätt. Bok(ut)märkt!
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman