Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett härligt nattpass



Vi sågs i korridoren på lasarettet hon var så vacker, vi hade tittat på varandra under en längre tid, inatt hade vi nattpasset båda två. Jag kunde inte hålla mej längre jag bara måste få kyssa henne. Jag tryckte upp henne mot väggen och gav henne en kyss, viskade i hennes öra, sära på benen, jag vill slicka dig till orgasm.

Jag vispade runt med tungan i hennes fittar, cirklade runt klittan och lät min tunga gå upp och ner över hennes känsligaste område. Ibland sög jag in hennes fittläppar och klitoris i munnen, ibland tryckte jag in min tunga för att knulla henne med tungan . Hon började flämta, kvida, jucka med höfterna och vrida sig som en mask. Nu var det inte långt kvar.

Det känns… GUDOMLIGT Slicka mig! Slicka min fitta nu! Mmm, vad skönt det är. Åh, jag tror jag kommer… jag KOMMER! Skrek hon

Det blev ett härligt nattpass den där natten




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-11 08:09



Bookmark and Share


  anita VIP
Så underbart....
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson