Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I glädjen över kvartalets 3 födslar är det kanske fel att glänta på medaljens baksida. Men vem rår på en diktares tankebanor?


Avbetalning (haiku)

Gratis, härligt, skönt
Så börjar barnens resa
Leverans och pris!




Bunden vers (Haiku) av erkki
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-11 12:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klockren haiku och klart VÄRD att reflekteras över..
Men jag undrar om inte reflektionen slår en först i efterhand? ;)
Och,,, just det kanske är mysteriet.
Gillas mycket!
2013-01-18

  Minkki VIP
Kul hajkat - och det är väl ändå inte trillingar ???
2012-10-12

  walborg
Grattis!
2012-10-11

  lodjuret/seglare VIP
Man vill gratulera, trots att världen ser ut som den gör... gropig är även vägen, full av hål att fylla.
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki