Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå Operation Granskning häromkvällen, det handlade om illegala bilförsäljningar ,tusentals bilar som exporteras från Sverige till Afrika, kolsvarta affärer som myndigheterna INTE gör något åt !


Nu ska det säljas !

Nu ska det säljas !
Förtreten ska sväljas

Inkomster höga
Myndigheter tröga
Det de utnyttjar
och bilar avyttrar
tusen sinom tusen
många äro "busen"

Helt skattefritt !
INGEN tycks göra nå´t
Bovarna lever flott
MILJONER de tjänar
medan vi trälar
INGEN skatt alls
MOT det vi ger hals !

Men vad ska nu göras
mot detta svindleri ?
NÅGOT borde höras
från något fögderi
men tyst som i graven
om denna skandal
VEM hjälper dem på traven (?)
en äcklig "anal" !

Kom igen nu ,Alliansen
ÅTGÄRDA det här (!)
NU har ni chansen
för jävligt det är
ett regelvidrigt mygel
de borde få prygel
Sverige nu ett skämt
av detta som hänt !

----






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 241 gånger
Publicerad 2012-10-11 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska