Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.tv3.se/blog/camilla/en-lunchrast-och-tumme-nuppar


En lunchrast och tumme-nuppar


Tonar ner, tonar upp - livet i en cirkel
runtruntrunt in ut
vi springer, nån jävel skriker "vill leka"

reser mittenfingret, med målad nagel - tittutrosa kulörer
och alarm skriker högre än morgondagens
tuppkavalkader.

Helt plötsligt, ett ansikte som ser ut över - det svenska folkets
vardagliga vardag och jag säger snopp och snippa, mutta och fisksmisk vet'ja i tv-rutan
Herre min [valfri HEN bland molnen] - mormor ser ut hon svalt halva julbordet i en och samma tugga, tydligen har hon inte haft sex tillräkligt ofta.

Väljer att tolka hennes tysta föraningar så, om någon skulle fråga.

Mannen med handen, i journalistikens värld ringer på och frågar
- Gäller tisdag, ska du va med och prata penisstorlekar hos morgonshowen The Voice, radio och tv på samma gång se så ja.
Jag tummenuppar, som för att hinta 'jag inte är den som är den'
men tänker "HUR I HELVETE SKA JAG HINNA"

Och DJflatorna som sa vi vill ställa ut dina tavlor Camilla!

agrakadabra simsallabim, men utan kanin
knackar med pekpinnen högt mot skyn, likt livet på dörren och säger

- sluta blogga, du har ett jobb att sköta.









Fri vers av Baystream
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-11 12:50



Bookmark and Share


  Gawain
Älskar särskilt ordet -fisksmisk-
så ljuvligt fult :)

Sex pratas det allt för lite om på ett sunt och avspänt sätt, mer snusk åt folket!
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream