Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...nej nej nej...du har inte gjort något fel eller ont...


Och jag hatar mej själv för din skull...


Och jag hatar mej själv för din skull
Jag avskyr mej själv när jag nekar
När jag ser drömmar falla omkull
För att jag bara fegar och tvekar

Och jag vet, därför hatar jag mej
Att det funnits ett hopp för oss båda
Att du också haft känslor för mej
Som du dolt och låst in i en låda

Dessa känslor som nycklar de kan
Öppna hjärtan som legat i kyla
Och jag ville ju blott bli din man
Visa allt utan att något skyla

När jag ser dina ögon se mej
Glimma varmt som en flammande låga
Just då vet jag att jag älskar dej
Jag vill ge allt jag har för att våga

Och jag hatar mej själv

För din skull...



TT

(c) 2012




Bunden vers av TT
Läst 330 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-11 12:51



Bookmark and Share


  Maria T
Hata inte dig själv.
Visa ditt fina jag
2012-10-24

  Minkki VIP
väl skrivet, om en intrikat situation
2012-10-12

  Magnus P.
Brukar inte gilla texter med rim men dina känslor talar så starkt att det funkar utmärkt.

Bra avslut.
2012-10-12

  wildah
Hata inte dig själv, livet är inte lätt och det är inte lätt att alltid välja rätt. Det finns alltid en möjlighet att ändra sig så länge det finns liv.
2012-10-12

  SatansSon VIP
Berörande dikt... Vacker och innerlig.
2012-10-12

  Katinka VIP
Fin text om drömmen om kärleken. Våga.
2012-10-11

  prinscess VIP
starkt berörande är dina ord och meningar och hoppas att du kommer få den du håller av
2012-10-11

    ej medlem längre
Ingen berör med sina kärleksdikter som du...
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT