Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
T.


Du är min fristad


När stormen bedarrat

och jag återvänder från striden

så står du där som innan,

trygg och stark.



Med nya sår och nya förluster

kommer jag tillbaka, alltid till dig

och du smeker mig varsamt

hel igen.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-10-11 15:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fint du skriver..
2012-10-21

    ej medlem längre
Innerliga ord som gör mig varm att läsa.
2012-10-17

  Ola Rydberg
Fin
och ärlig
2012-10-15

  Intermezzo
Finns inget mer jag älskar än poesi när det är som bäst!
2012-10-15

  Annika Persson

Vem har sagt att stormen bedarrar, min vän?
Det är bara din önskan, och när striden är över,
kommer en ny, ta tid till vila, då står du där
som innan.

Var försiktig, inta trilla, mjukt i så fall,
inga fälleben på folk, då ska det kanske gå dig väl.
2012-10-13

  Rosen VIP
Att bli smekt hel igen...så underbart
2012-10-13

  ULJO
Vilken känsla du förmedlar
2012-10-12

  Gunilla Wahlsten
Vilken känsla! Känner mycket för dina ord.
2012-10-12

  Ninananonia VIP
Mycket vackert... tycker om..
2012-10-11

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att ha en plats att komma tillbaka till...
2012-10-11

    ej medlem längre
Berörande vacker ...
2012-10-11

  anita VIP
Så stark skriven
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP