Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se är att tro


Jo, för jag lovar och svär på att jag såg en liten ängel

flyga över mig precis

För här står jag helt ensam och spanar rätt utöver vattnet

ifrån en bro

Och ju mer som jag tänker på den där lilla ängeln

så börjar mina tankar att gro

För såg jag verkligen det som jag såg eller var det

bara någon som spelar mig

ett litet spratt, eller så

Måntro

Så är jag verkligen i mitt sinnesfulla bruk

Plötsligt så dyker den lilla förtjusande ängeln upp igen

och frågar mig

Hur är det fatt?

Och stum som jag bara blir vet jag inte vad jag ska säga

Vad ska jag svara

Känner mig så himla paff...

Att se är att tro!

Ken Cassel
11/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 117 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-11 19:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet ken!
2012-10-12

  Lynx63 VIP
Denna text värmer hjärtat...
2012-10-12

  anits VIP
Fina rader
2012-10-12

    ej medlem längre
Fint om tro!
2012-10-11

  Ninananonia VIP
:) ja
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel