Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(skott- )


kärra

 

 

det där med att starta
(om)

 

inte
vagnen har två hjul
(om)

 

kom är för mycket och stanna för lite och löven redan fallit
och kärran ändå är tom

 


det där med att starta
(om)

 

inte isen sjungit sig hesa sprickor och bergen bytt skuggor med varann
om jag inte redan hade dansat storm på tjärnens is

 

jag hörde när fjädern från hyllan föll
ur sin blå kruka

 

 

den tystnaden
(om)

 

 

händerna håller för vikten
och blicken klarnar

 

 

det var så
det var

menat

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-11 20:07



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
En ren njutning att läsa, som att följa med fjädern sakta ner.
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri