Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med kärlek


för första gången

 

 

det var inte så det skulle vara
i slutet av

för första gången

 

 

 

(och jag
är äntligen utan
ord)

 

 

så får man säga; aldrig mer

 

 

(ja det får man 
denna gång får man)

 

 

 

och det är ju ingen skillnad nu från innan
och egentligen bara en enda lång
och förlängd

 

 

och ytterligare
förlängd

bekräftelse på

 

 

det som ändå är
och var

 

 

och jag är äntligen
ja

 

utan ord

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-12 07:21



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Blir förtjust i den behagliga tonen i denna text, kanske har det något med den utdragna utformningen och ordet 'förlängd' att göra. Det blir en enhet med av den märkliga kontrasten av att vara utan ord och att formulera det med ord. Som om det vackra finns där i mellan, livet i mellanrummet så mycket rikare än ord kan fånga och det fångas fint här.
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri