Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på dagen för 27 år sedan!


Runovinden

Höststormen knakar sig ned genom ventilerna
river runt i träden
sliter ned löv, kvistar -

Odin skapade runor av ask-kvistar.
Stormguden sprider runor över marken.

Dunkelt budskap.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-12 10:34



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Härligt med lite asa inspiration. Väl skriftat.
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP