Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännblåsor

 

Kärleken plågar, blöder, brinner och blossar

och aldrig, aldrig vill jag vara utan 

 

Jag går hellre över glödande kol

och bränner mina bara fötter 

än att vandra ovetande om

hur  passionens brännsår kan smärta




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2012-10-12 18:14



Bookmark and Share


    hver
Brenna í þynnum

Ég myndi frekar ganga á glóðum
og brenna á berum fótum mínum
en að reika um ómeðvituð
og af ástríðu brenna í kvölum.“

Svo ljúf er ástin
sem brennur svo heit
að logandi gáskinn
í kinnina beit

Glæður af logum
göfug leit
lifandi lofum
sem ein ég veit.

mvh gufa
2012-10-23

  Birgitta Jacobsson
Vi har nog alla (nästan i alla fall) brännblåsor vi inte vill vara utan! Bra liknelse!
2012-10-15

  Lena Själsöga Keijser
kärlekens strömmandevackra vingar
2012-10-14

  Maria T
Bitterljuv kärlek
2012-10-14

  Lars Hedlin
Håller med dig totalt!
2012-10-14

  Änglaögon
Brännande vackra insikstfulla ord.
2012-10-14

  ULJO
Passionerad kärlek här
2012-10-13

  Federico Romano
Instämmer totalt, fast det kan smärta så vill man känna. Dom som aldrig känner något, vad leder det?
2012-10-13

  bittemi VIP
Ja, den vill man inte vara utan, den är värd vad den kostar ! Man vill ju leva sitt liv fullt ut! Underbart förmedlat!
2012-10-13

  Anya VIP
Jaa kärlekens passion bränner, smärtar och existerar men är ändå en värdefull komponent. Bra förmedlat!
2012-10-13

  Eva Helene VIP
Passion - lidelse - lidande - oundvikligt om man vill leva på riktigt. Fin text!
2012-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med...utan kärlek vill man inte vara...
2012-10-12

  Chawa VIP
Underbart att känna kärlekshettans risker så!
2012-10-12

    ADI Nehlin
..håller med..hur ont det än gör så är det värt att någon gång i livet uppleva det..fint skaldat
2012-10-12

    ej medlem längre
Passionsblomma!!
2012-10-12

    ej medlem längre
Så ljuvligt het ...

vacker poesi ...
2012-10-12

  Ninananonia VIP
Ja så sant :)
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP