Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösten är här...


Väntar

Skugga i skuggorna.

Ihopkrupen.

Magin i svärdet är bruten.

Den kärleksfulla styrkan är sedan länge ett minne blott.

Nu sprider det endast misär.

Jag blev lovad livet i paradiset.

Sviken.

Sitter och väntar på döden.




Fri vers av Magnus P.
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-12 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fryser när jag läser dina ord. Du kan konsten att förmedla en känsla...så att den känns...
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord