Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där som kallas för Reggae!


För varje droppe som faller ner från skyn

gör oss allt blötare härnere i byn

Så när regnet bara öser ner som det gör

så gör den sin husesyn

Tränger in i varje vrå

Så när regnet bara faller ner ifrån himmelen den grå

så otroligt mycket

vet vi snart inte längre vart vi ska gå

för att undvika blöta och väta

Temperaturen sjunker drastiskt

Så för att få tiden att gå, då jag inte vill gå ut

så börjar jag att fläta ditt

så förtjusande hår

Och nu när du ser ut som en liten rasta med ett

något krullit hår

så kan du ju alltid sjunga om allting ifrån glädje

till en som precis har blivit

utburen på en bår

Ja, du vet

Det där som kallas för Reggae...

Ken Cassel
12/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-12 20:15



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
MERA REGGAE!
:)
2012-10-13

    tramp
Härliga slingriga rader !
2012-10-12

    ej medlem längre
Älskar reggae och din härliga text! Stor applåd Ken!
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel