Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Is your friend a whore?


Halvvägs till Peace & Love
sålde du mig för att få bensinpengar.


---

Strök bort mitt hår från ansiktet
medan du åt din korv med bröd.


Ignorerade blåtiran jag fått,

för jag visste väl hur jävla söt jag var?

---

Och ja, nog visste jag!
men när du kom djupt i mig ville mest bara dö.

---

Halvvägs till Peace & Love
sålde du mig för att få bensinpengar.


Lånade ut ditt liggunderlag.

---

Du väckte mig vid fem,
berättade att du knullat en så jäkla trång tjej.

- Tänk om du kunde …


Kaffegula tänder i ett jävla hånflin.

(---

med en mortel och stöt bröt jag alla dina ben.)

---

Halvvägs till Peace & Love
sålde du mig för att få bensinpengar.


men mest för en jäkla korv med bröd.




Fri vers av feber
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-12 22:06



Bookmark and Share


  Fyrtorn
Det gör typ ont att läsa. Fint!
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

feber
feber