Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh

mitt hjärta brinner
ser honom sitta bredvid svekets svek
blondie rör mig, smeker mig, bekräftar mig
kysser mig (så ömsint)

mitt hjärta jagar efter mannen jag vet att jag aldrig får
inte den jag redan haft, aldrig den jag älskat
har jag älskat dig? fuck you
med min statistik är du förmodligen den sämsta hanen i norden
det är alltid det nya som gäller




Övriga genrer av iacttagen
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-13 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iacttagen
iacttagen