Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vilket är precis vad hon fucking känner för


kvinnans plats är vid den hon älskar

puls
puls
puls
sover han?
sover hon?
"ta mig"
puls!
hjärtslag
så jävla naturligt
de är bara
två ungdomar
som fuckar vardagen
bokstavligt och hjärtligt
"jag har dig!"
säger han
"det har du"
hon har aldrig
förlorat sig så i
en mans approach
i hans händer
känslor
fingrar
alla dessa män, muttrar hon
men har någon någonsin varit man nog
för den här kärleken?
och nej, nej säger de
det säger han också
"ingen utom vi var gjorda för det här"
de förlorar sig i varandra
gud, gud, om och om igen
orgasm
och puls, puls, puls




Fri vers (Spoken word/Slam) av iacttagen
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-25 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iacttagen
iacttagen