Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur kan det nästan ha gått ett halvår utan att vi havererat en enda gång?


sockerlaget vi simmar i

han läser henne
och gud han är bra på det
han är spot on
instrumentens slag formar bilder
i luften
tryck på stoppknappen,
när de inte kommer överens

hon är hög på att vänta
rider på vågen av hans andetag
hon älskar honom
kan inte, kan inte hjälpa det
så de älskar

nu är de tillbaka
vad var frågan?
hon bryr sig inte
de faller hjälplöst i
socker! pärlor! sex! och varandra
igen och igen

det är äntligen som det ska vara nu




Övriga genrer av iacttagen
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-06 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iacttagen
iacttagen