Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så är vi här igen

ett ekande hål i egot sticker när hon hör att hon bara var ett substitut
men det är inte vinterbränna i sommarkyla den här gången
hon visste väl alltid att den andra skulle vinna

men han visste inte hur hennes läppar smakar
hur den hemliga passionen kvinnorna emellan
gick emellan hans egen lögn när de blandade parfymersvettångestlust

lämna henne för den andra
låt den andra lämna allt för henne
den kosmiska rättvisan som gäller i bedragandets
eviga status quo




Övriga genrer av iacttagen
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-05 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iacttagen
iacttagen