Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oh beautiful release


historikern

åh pojke
vapendistributör som ger henne ammunition
i form av känslor och ord

så jävla ung
och så väldigt vuxen samtidigt
för han har aldrig henne eller vice versa
för de har varandra

ekvalitet
tar dem till ett ställe de inte sett förut
ögonblick och andetag
tar hennes hjärta till ställen
som inte pumpat förrän nu




Övriga genrer av iacttagen
Läst 213 gånger
Publicerad 2013-03-24 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iacttagen
iacttagen