Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en livslektion om rädsla

där stod hon i oktoberslasket
hjärtat värkte fortfarande hårdare,
hårdare än någonsin för det
var för mycket på en gång,
även för en härdad krigare

och han stod där och
erbjöd absolut ingenting
ingenting mer än förbjuden frukt
på mer än bara ett plan
bästa vännerna skulle alltid lida mer än de

och hon visste inte, baby
hur han skulle träffa henne
rakt i hjärtat, rakt i själen
allt hon visste var att han inte ville
och att de inte fick

och de ville ingenting egentligen
det var en engångsgrej!
men deras händer fann varandra
nakna, utlämnade, egocentriska
skedade, norlinade, kände

och de fann någonting
något i den galna förbjudna flickan
som inte var det han tidigare suktat efter
och något i den känslige pojken
jordnära, äkta, varm som ingen annan varit förut
motsatserna till vad de tidigare åtrått
var den rätta kombinationen
och de bär sin kärlek som himlen
gravitationen
lagen




Övriga genrer av iacttagen
Läst 212 gånger
Publicerad 2013-04-10 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iacttagen
iacttagen