Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lättad över att lätta dig

hon målar sina fingrar med enorm precision
samtidigt som han börjar notera de tomma flaskorna

en ensam monolog i vad som borde varit en dialog
hennes ord simmade genom hans öron än en gång
det finns inga fel i att smaka på vad man betalat för

säg vad du menar
säg att hon har rätt
låt solen regna ner på henne
ge henne ett tecken
hon vill ju tro

åh älskling
du är garanterad ett styre över detta liv
hon hade betalat för att se dig
rynka på näsan




Övriga genrer av iacttagen
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-29 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iacttagen
iacttagen