Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det finns en gud


så visste denna vad den gjorde när den skapade

kvinnan

För det finns ingen varelse utan dess like

Så en och annan liten olycka har nog hänt där män

som kör bil

har fastnat med blicken på sexiga henne

och kört rätt ner i ett dike

Skulle inte vara ett dugg förvånad

Ja, bara kört rätt ner i närmsta dike för att sedan

promenera

till det närmsta fiket

för att dricka en varm kopp kaffe tillsammans med

en cigarett

för att ha en chans att kunna lugna ner sig lite...


Om det finns en gud, så visste denna vad den gjorde

när den skapade kvinnan

Inget snack om den saken!

Ken Cassel
13/10-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 192 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-13 02:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst du har så rätt. ta bara låtarna She å Women...
2012-10-18

  Harriette
...precis :-)
2012-10-13

  anita VIP
Bra skriven.<KRAM<
2012-10-13

  SatansSon VIP
Inget snack om det beror på.
2012-10-13

    ej medlem längre
:-)
2012-10-13

  Lynx63 VIP
Jepp :)
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel