Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det stora i det lilla...


Jag tror jag vet....


Jag tror nu
Jag vet
Vad ett mirakel är

Jag tror
Att jag äntligen funnit
Gåtans svar

Jag tror
Att jag till sist har funnit visshet
Att jag känner
Hur under ser ut
Hur mirakel kan låta

Jag tror nu
Att jag vet
Vilket mirakel
Vilket under
Som vore
Det största miraklet
För mej

Det är inte
Att kunna gå
På vatten
Det är inte
Något sådant
Inte alls
Miraklet är
Bara något enkelt
Något litet
Ett litet ögonblick
Av kärlek

Som ett brev
Eller samtal

Från dej...




TT
(HSGK)

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 435 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-10-13 11:20



Bookmark and Share


  Maria T
En dikt fylld
av kärlek
2012-10-24

  Magica VIP
Fint!
2012-10-13

  SatansSon VIP
Det finns faktiskt större mirakel även om kärlek är ett också...
2012-10-13

  wildah
Helt underbart!
2012-10-13

  alvan
Dom viktigaste mirakel som förändrar dagen sker i det lilla, där det blir stort... Fast klart, sen finns ju stora mirakel. Men det där vanliga... viktiga.
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT