Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antologi 2012


Från mitt skelett

Jag har vuxit som brännässlor
i skuggan av stora stenblock
under taggtråd, längs diken
Jag har sovit våren ut
och vaknat sommaren till mötes

I många år var jag sjuk
snarstucken och girig
destruktiv och ivrig

och sen: en våldsam skilsmässa från min biologi
hur jag slets från mitt skelett och blev en gud
den gyllene återfödda
den nynnande oberörda
och hur varje dag blev min födelsedag




Fri vers av 99knivesinside
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-13 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside