Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tack älskade Gud...jag har saknat henne...så mycket...tack... ...tänk om man hade kunnat stanna tiden en stund...


Och miraklet skedde...


Och idag
Hände just
Det där
Lilla ögonblicket
Det där
Lilla miraklet
Det vackra
Den finaste stunden
I det lilla

Och du vackra
Du kom
I min väg
Du var där
Där jag var
Om så blott
För en vacker stund
Ett ögonblick
Några underbara minuter
Av livet

Och där jag går
Faller inget regn mer idag
Där jag är lyser solen
För jag bär ditt ljus
Som du alltid lämnar kvar
Där du har varit

Jag bär det med mej
Ditt ljus
Där jag är
Dit jag ska vandra

Och just idag
För din skull
Ska jag låta livet
Vara lika vackert

Som du är...




TT
(HSGK)

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 364 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-10-13 13:36



Bookmark and Share


  Maria T
Dikten andas
ljuv musik
2012-10-24

  Ninananonia VIP
Underbart att känna sådana mirakel äkta kärlek
2012-10-16

    Birgersdotter VIP
Lycka
2012-10-14

  Katinka VIP
Jättefin, som lycka känns.
2012-10-13

  wildah
Tycker så mycket om!
2012-10-13

    ej medlem längre
Glad åt din lycka, njut! Värd allt <3 så fint skrivet!
2012-10-13

  alvan
Så härligt det här hur människor kan påverka varandra! Blir varm av känslorna i den här texten. :)
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT