Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havet låg stilla

vågorna hade
slutat rulla,

hon hade suttit
i andra tankar,

kanske väntat på
vinden;

hon som inte ville
komma någonstans,

hon som inte skulle
stiga i land,
vart hon än kom;

hon ville bara segla,

det var det härligaste
hon visste, hennes
största dröm;

hon hade tid att vänta
på vinden och
njuta av seglatsen




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-13 19:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lugnt och behagligt att läsa...rofyllt...
2012-10-13

  ULJO
Mycket rofylld och vacker text
2012-10-13

  Linda CH VIP
Andas frihet och ro!
2012-10-13

  Annika Persson
Mycket vacker text och bild!!!
2012-10-13

    ej medlem längre
Stilla och mjuka är dina ord, känner att jag vaggas till ro av dina vågor. Tack!
2012-10-13

    ej medlem längre
så vackert ...
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran