Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt älsklingstema


när oron plågar finns det tröst

när oron gör ont

och gamla minnen

vill inte glömmas;

när drömmar

tävlar med varandra

om att bli sanna;

då måste varje dag

få hjälp att bli en

man inte glömmer;

gamla minnen flytta

ut och lämna plats

för nya- minnen

som känns lätta;

varje dag måste få

hjälp att bli en ny

början, inte gammal

skärseld- inte som

ett fängelse mera

som ett äventyr;

när man provar

sina vingar, de bär

och man flyger,

tittar ner på allting,

svävande i luften-

inte tänka då,

att man är rädd

att flyga- utan

tänka bara på

att man kan

flyga




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-13 22:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så tröstande du skriver...att se framåt och veta att man kan...
2012-10-14

    ej medlem längre
Ord som flätar tröst och ro i själen.
2012-10-13

  ULJO
Fint tema som blev ett bra poetiskt alster
2012-10-13

  Maria T
Mycket, mycket bra
Vingarna bär
2012-10-13

    ej medlem längre
så sant och klokt, man lär sig själv hela tiden
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran