Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
balansera på strålar (okey, att göra det bästa av situationen) Hur som helst; vissa vet inte hur, och inte varför, bara att = ensamt att bära två hjärnor med ett hjärta.


ju mindre man vet

 

det sitter allvetare och vet

allt

 

jag sitter inte alls

(stjärnor ses underifrån
om där finns en riktning)

 

 

omkring mig är allt

(strålar för mig)

 

 

knyter ihop dem alla

på stående fot

 

 

lägger dem under mina sulor

och går

 

vidare

 

 

stjärnors gnister

blinda och blinkande sina blister vet

inget alls om hur

 

 

himlar skapas

 

 

 brister

ändå ut

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-14 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri