Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...små saker...


Idag ska jag njuta...


Idag

Ska jag bara njuta
Av det vackra
Som skedde igår

Bara så...




TT
(HSGK)

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 299 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-10-14 10:29



Bookmark and Share


  Maria T
Härligt att få njuta
2012-10-24

  Ninananonia VIP
:)
2012-10-24

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter gott...det är ju de små sakerna som gör ´et...
2012-10-14

  wildah
Gör det, njut :-)
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT